Προέλευση και εξαγωγή. Αυτό το καθαρό, φυσικό αλάτι είναι θαλασσινό αλάτι που εξάγεται από τις ακτές της Μεσογείου. Οι αλυκές βρίσκονται σε μεγάλες φυσικές περιοχές ή προστατευόμενες ζώνες, μακριά από βιομηχανίες και μεγάλες πόλεις. Το θαλασσινό νερό διοχετεύεται μέσω αιώνων παλαιών καναλιών στις αλυκές. Ο άνεμος και ο ήλιος επιτρέπουν σταδιακά την αύξηση της συγκέντρωσης του αλατιού. Το αλάτι αρχίζει να κρυσταλλώνεται και βυθίζεται στον πυθμένα της αλυκής. Στη συνέχεια, το αλάτι συλλέγεται με ειδικά εργαλεία. Μετά την εξαγωγή, το αλάτι ξηραίνεται και κοσκινίζεται σε διάφορα μεγέθη κόκκων. Το μεσογειακό θαλασσινό αλάτι είναι ένα καθαρό φυσικό προϊόν, χωρίς χημικά και πρόσθετα. Ακόμα και σήμερα, η εξαγωγή αλατιού γίνεται σύμφωνα με την παλιά παράδοση στις αλυκές της Μεσογείου. Οι περιοχές εξόρυξης είναι καταφύγια για ζώα και αποτελούν σημαντικό βιότοπο για πολλές απειλούμενες είδη πουλιών και φυτών.
Χαρακτηριστικά:
- Λειτουργία αποκατάστασης προγράμματος
- Όλοι οι χοάνες μπορούν να ανοιχτούν για να διευκολυνθεί ο καθαρισμός
- Ο χοάνης ζύγισης μπορεί να ρυθμιστεί εκ των προτέρων για να αποφευχθούν οι μπλοκαρίσματα
- Πολύγλωσσο πίνακας ελέγχου: Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά...
- Χωρητικότητα εκκένωσης: 800 - 1500 g
- Ακρίβεια ζύγισης: 0.5 - 2 g
- Ταχύτητα: Μέγ. 45 ζυγίσεις / λεπτό
Φυσικό σφουγγάρι
Μέγεθος: μεσαίο (περίπου 14 εκ.)
Τα φυσικά σφουγγάρια αναπτύσσονται στη θάλασσα και χρησιμοποιούνταν ήδη από την αρχαιότητα για το μπάνιο. Κάθε σφουγγάρι είναι μοναδικό, όπως και οι άνθρωποι.
Στα μεσαία σφουγγάρια περιλαμβάνονται είτε σφουγγάρια αλόγου από τη Μεσόγειο είτε σφουγγάρια μαλλιού από τη Φλόριντα.
Τα σφουγγάρια είναι ένα καθαρό, πολύ βιώσιμο φυσικό προϊόν και 100% βιοδιασπώμενα.
Η εταιρεία Croll & Denecke, ιδρυθείσα το 1897 από τον Gustav Croll και τον Theodor Denecke, ειδικεύεται στην επεξεργασία ωμών φυσικών σφουγγαριών από τη Μεσόγειο και την Καραϊβική. Με τη σταθερότητα των Χανσεατών και πάνω από εκατό χρόνια γνώσης και εμπειρίας, η μεσαία επιχείρηση από τη Βρέμη έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο προμηθευτή στην Ευρώπη στο εμπόριο φυσικών σφουγγαριών. Σήμερα, οι Peter και Nina Hankiewicz διευθύνουν την οικογενειακή επιχείρηση στην 3η και 4η γενιά. Η βιωσιμότητα και η ήπια διαχείριση της πρώτης ύλης από τη θάλασσα μέσω παραδοσιακών συνταγών είναι θεμελιώδη στοιχεία της...
Μέσοι Πίεσης Ακτινικοί Αεραγωγοί
Τύπος: DCMR
Απόδοση αέρα 5.000 έως 75.000 m³/h
έως μέγιστο 3200 Pa Στατική Πίεση
υψηλή απόδοση λόγω
πίσω καμπυλωτού ρότορα
μερικώς σε ρουλεμάν
Προέλευση και εξαγωγή
Αυτό το καθαρό φυσικό θαλασσινό αλάτι παράγεται στις ακτές της Μεσογείου. Οι αλυκές βρίσκονται σε μεγάλους φυσικούς πάρκους ή φυσικά καταφύγια, μακριά από τη βιομηχανία και τις μεγάλες πόλεις. Το θαλασσινό νερό διοχετεύεται μέσω αιώνιων καναλιών στις αλυκές.
Ο άνεμος και ο ήλιος αυξάνουν σταδιακά τη συγκέντρωση του αλατιού. Το αλάτι αρχίζει να κρυσταλλώνεται και βυθίζεται στον πυθμένα των αλυκών και στη συνέχεια συλλέγεται με ειδικά εργαλεία. Μετά την εξαγωγή, το αλάτι ξηραίνεται και κοσκινίζεται σε διάφορα μεγέθη κόκκων.
Το θαλασσινό αλάτι της Μεσογείου είναι ένα καθαρά φυσικό προϊόν, χωρίς χημικά και πρόσθετα. Σήμερα, η παραγωγή αλατιού εξακολουθεί να πραγματοποιείται σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις στις αλυκές της Μεσογείου. Οι περιοχές εξαγωγής είναι καταφύγια για ζώα και αποτελούν σημαντικό βιότοπο για πολλές απειλούμενες είδη πουλιών και φυτών. Εδώ, η εμπορευματοποίηση της εξαγωγής θαλασσινού αλατιού συμβάλλει στη διατήρηση ενός μοναδικού παράκτιου τοπίου.
Τα…
Προέλευση και εξόρυξη
Αυτό το φυσικό επιτραπέζιο αλάτι παράγεται στις ακτές της Μεσογείου. Οι αλατοκαλλιέργειες βρίσκονται σε μεγάλα φυσικά πάρκα ή φυσικά καταφύγια, μακριά από τη βιομηχανία και τις μεγάλες πόλεις. Το θαλασσινό νερό διοχετεύεται μέσω αρχαίων καναλιών στις αλμυρές λίμνες.
Ο άνεμος και ο ήλιος αυξάνουν σταδιακά τη συγκέντρωση του αλατιού. Το αλάτι αρχίζει να κρυσταλλώνεται και βυθίζεται στον πυθμένα της αλατοκαλλιέργειας. Στη συνέχεια, το αλάτι συγκομίζεται με ειδικά εργαλεία. Μετά την εξόρυξη, το αλάτι ξηραίνεται και κοσκινίζεται σε διάφορα μεγέθη κόκκων.
Το μεσογειακό αλάτι είναι ένα καθαρό φυσικό προϊόν, ελεύθερο από χημικά και πρόσθετα. Σήμερα, η εξόρυξη αλατιού συνεχίζεται σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις στις μεσογειακές αλμυρές λίμνες. Οι περιοχές εξόρυξης είναι καταφύγια για ζώα και αποτελούν σημαντικό βιότοπο για πολλές απειλούμενες ειδών πουλιών και φυτών. Εδώ η εμπορευματοποίηση της εξόρυξης θαλασσινού αλατιού τώρα ...
Πιπεριά τσίλι (Solanaceae): Χοντροκομμένο τσίλι 0-3 mm Μεσαίο 25.000 SCU χωρίς σπόρους BIO είναι ένα προϊόν χωρίς σπόρους, δηλαδή έχει διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει δυνατότητα σποράς αυτού του προϊόντος. Το χοντροκομμένο τσίλι 0-3 mm Μεσαίο 25.000 SCU χωρίς σπόρους BIO προορίζεται μόνο για χρήση στην κουζίνα.
Κόκκινη πιπεριά σε κόκκους
Η κόκκινη πιπεριά σε κόκκους παρασκευάζεται από κόκκινες πιπεριές. Οι κόκκινες πιπεριές προέρχονται αρχικά από τη Νότια και Κεντρική Αμερική. Οι κόκκινες πιπεριές περιέχουν την ουσία καψαϊκίνη, η οποία καθιστά τις πιπεριές καυτερές, επομένως όσο περισσότερη καψαϊκίνη περιέχει η πιπεριά, τόσο πιο καυτερό είναι το κόκκωμα. Η καυτερότητα μετριέται σε SCU (κλίμακα Scoville). Αυτή η σκόνη έχει SCU 25000 και είναι επομένως μέτρια καυτερή.
Εφαρμογές για την υγεία
Η κόκκινη πιπεριά έχει αντιβακτηριακή δράση και βοηθά στην παραγωγή σάλιου και στη διαδικασία της πέψης. Η κόκκινη πιπεριά διαθέτει καλή ποσότητα βιταμίνης Α. Περιέχει ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε βιταμίνη C.
Χρήση της κόκκινης πιπεριάς σε κόκκους
Σε όλες τις πιπεριές, η πικάντικη γεύση αναδεικνύεται περισσότερο κατά το μαγείρεμα, ωστόσο, κατά το μαγείρεμα χάνονται οι πιο λεπτές αρωματικές νότες. Προσθέστε την στο τέλος.
Αναλόγως με τα σαπούνια μας:
100 τοις εκατό φυσική, ατομική και καλαίσθητη σαπουνοθήκη από ελαιόξυλο.
Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό.
Ένα υπέροχο, φυσικό και κομψό αξεσουάρ για το μπάνιο και τον τομέα της ευεξίας.
Οι σαπουνοθήκες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.
Κατασκευάζονται χειροποίητα.
Σε συνδυασμό με το Dudu-Osun® Μαύρο Σαπούνι ή με τα σαπούνια Tanamera, είναι το ιδανικό αξεσουάρ και δώρο.
Οι σαπουνοθήκες από ελαιόξυλο είναι διαθέσιμες σε άλλα μεγέθη:
ρουστίκ περίπου 30 εκ.
οβάλ μίνι 9-10 εκ. ιδανικό για Dudu-Osun® 25γρ.
οβάλ μεγάλο 16-17 εκ.
ρουστίκ 11-13 εκ.
Προέλευση της καρύδας: Η καρύδα (Cocos nucifera) προέρχεται από την καρυδόδεντρο. Οι καρυδόδεντροι αναπτύσσονται κυρίως σε τροπικές χώρες. Ο καρπός της καρύδας βρίσκεται σε μια πράσινη φλούδα. Αφού αφαιρεθεί το πράσινο μέρος, μένει η τριχωτή, καφέ και ξυλώδης καρύδα. Η καφέ σφαίρα έχει διάμετρο 10 έως 15 εκατοστά και περιέχει το λευκό σάρκα. Οι καρύδες καλλιεργήθηκαν πρώτα στη Νοτιοανατολική Ασία, και σήμερα οι περισσότερες καρύδες προέρχονται από την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και την Ινδία. Επεξεργασία σε νιφάδες καρύδας: Μετά τη συγκομιδή, αφαιρείται η πράσινη εξωτερική φλούδα της καρύδας. Στη συνέχεια, το λευκό σάρκα καθαρίζεται και απομακρύνεται από την καφέ φλούδα. Το σάρκα στη συνέχεια αποστειρώνεται και κόβεται σε κομμάτια, πριν μπει στον φούρνο για να στεγνώσει. Μετά από αυτή τη διαδικασία, το σάρκα μετατρέπεται σε νιφάδες καρύδας.